Zaterdag 21 september 2019

GEMEENTE Burgemeester Jan van Zanen opent Duurzame Week met duurzame vuurwerkshow

UTRECHT > Aanstaande zaterdag 7 oktober opent Utrechtse burgemeester Jan van Zanen het Duurzame Week festival. De opening wordt spectaculair begeleid met een duurzame vuurshow op het Domplein in Utrecht. Van 7 t/m 14 oktober beleef je in het festivalhart van Duurzame Week hoe makkelijk, leuk en lekker groen doen in de Domstad is.

Een grote glazen kas vormt het centrale trefpunt van het Utrechtse duurzame festival. “De kas zal een echte ontmoetingsplek zijn”, vertelt initiatiefneemster Margit Végh, “van duurzame professionals tot nieuwsgierige voorbijgangers; iedereen kan hier het goede groene leven proeven én ervaren.”

Het programma is afwisselend en breed. Kinderen, studenten, volwassenen, en professionals worden ieder bediend met activiteiten variërend van kinderworkshop De Ontdekbus tot de Talk met Jan Terlouw die aanstuurt op een sessie die doet denken aan College Tour. Maar ook een pub quiz, een job coaching workshop en lunchlezingen over sociaal kapitaal of energie zijn onderdeel van het programma. Het volledige programma staat op www.duurzameweek.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden