Donderdag 19 september 2019

GEMEENTE Glazen huis 030 in Stadskantoor

UTRECHT > In de hal van het Stadskantoor staat van maandag 18 t/m donderdag 21 december weer een glazen huis. Het Glazen huis 030 is deze week een plek in Utrecht om geld in te zamelen voor de actie van 3FM Serious Request 'Breng ze weer samen', bedoeld om kinderen in conflictgebieden weer met hun ouders te herenigen. Het Utrechtse glazen huis is ook een plek waar werkzoekenden kunnen netwerken en daarmee hun kans op werk vergroten.

In en rond het Glazen Huis 030 zijn er voor werkzoekenden allerlei workshops, loopbaangesprekken en gesprekken met werkgevers om het netwerk en de kans op werk te vergroten. Verder kunnen werkzoekenden uit Utrecht en omgeving er terecht voor een cv-check en een professionele portretfoto. Ook komen werkgevers met vacatures naar het glazen huis. Elke dag staan andere werksectoren centraal. Bekijk voor een overzicht het programma op www.debroekriem.nl/glazenhuis030.

Wethouder Victor Everhardt opent het glazen huis maandag om 09.00 uur in de hal van het Stadskantoor. Everhardt: "Ik nodig alle Utrechtse werkzoekenden uit om naar het glazen huis in het Stadskantoor te komen. Wil je je kans op het vinden van werk vergroten, dan worden er heel veel mooie acties georganiseerd die je daarbij kunnen helpen."

Netwerkwandeling en #glazenhuis030

Belangstellenden kunnen al wandelend hun netwerk vergroten tijdens een netwerkwandeling samen met een netwerkcoach. De wandeling start op maandag t/m donderdag om 12.00 uur vanaf het glazen huis. Alle activiteiten in en rondom het glazen huis kunt u via social media volgen. Werkgevers kunnen hun vacatures delen via onze hashtag #glazenhuis030 en werkzoekenden kunnen zich online presenteren.

Alle bijdragen voor 3FM Serious Request zijn welkom! Iedereen die het Stadskantoor of het glazen huis bezoekt kan een bijdrage voor 3FM Serious Request geven. Het geld gaat alleen naar de actie 'Breng ze weer samen' om kinderen te herenigen met hun ouders na een ramp of conflict. Initiatiefnemers van Glazen Huis 030 zijn Stichting DeBroekriem, WerkgeversServicepunt Utrecht Midden, gemeente Utrecht en UWV.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden