Zaterdag 21 september 2019

GEMEENTE Welzaam Vleuten-de Meern zoekt Coördinatoren-duo Klussendienst.

VLEUTEN-DE MEERN > In Vleuten - De Meern is een groep vrijwilligers actief die met elkaar burenhulp voor wijkbewoners organiseren die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch hulp en/of gezelschap nodig hebben. De vrijwilligers worden ondersteund door vrijwillige coördinatoren die op hun beurt worden bijgestaan door sociaal makelaars van Welzaam.

Een van deze diensten is de klussendienst en daar wordt een vrijwillig Coördinatoren-duo voor gezocht. De belangrijkste taken zijn hulpvraag en aanbod koppelen, voor de klus meest geschikte en beschikbare vrijwilliger in te roosteren, intakegesprekken met nieuwe vrijwilligers te hebben en administratie voor de dienst bij te houden.

Vindt u onderling contact en hulp in de wijk ook belangrijk, heeft u een goed sociaal hart en wilt u kwetsbare mensen een beetje helpen door hierin een coördinerende rol te vervullen?

Neem dan contact op met Welzaam Vleuten – De Meern, telefonisch bereikbaar via 030 6773131 elke werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur, en per mail via wo@welzaamutrecht.nl onder vermelding van coördinator klussendienst.

Of met sociaal makelaar irenefranssen@welzaamutrecht.nl / 06 3956 3943.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden