Woensdag 23 oktober 2019

GEMEENTE Fotowedstrijd over groen in Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Wijkraad Leidsche Rijn organiseert op woensdag 6 juni 2018 weer een wijkraadavond over het onderwerp “natuur, groen en duurzaamheid in Leidsche Rijn” waarbij zij graag bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden informeert en met ze in gesprek gaat.

Vandaar dat we graag starten met een fotoimpressie wat bewoners van Leidsche Rijn na 20 jaar vinden van Groen in de Vinex! Hoe beleef jij de natuur in jouw wijk? Wat is natuur volgens jou en is er genoeg of kan er nog veel meer? De wijkraad Leidsche Rijn houdt daarom een fotowedstrijd met deze vragen. Stuur je foto naar ons facebookaccount: wijkraad Leidsche Rijn of mail hem naar natuur@wijkraadLeidscheRijn.nl. Ben je niet zo goed met foto’s? Dan kun je ook een “groene” wens voor de wijk toevoegen aan het bericht op Facebook of ons mailen. Doe dit wel voor 1 juni zodat we uit alle inzendingen ook nog een winnaar kunnen kiezen. Op 6 juni maken we in Parkrestaurant Anafora de beste, mooiste foto en wens bekend.

Daarom willen we op deze avond graag horen wat en hoe Natuur Milieu Platform Leidsche Rijn voor wijk 9 & 10 zich inzet en onze hulp kan gebruiken. Ze hebben namelijk begin dit jaar een doorstart gemaakt.

Ook zal de Parkorganisatie Máximapark, die nu een paar jaar functioneert, ons graag bijpraten over hun jaarplan. En dat wilt u ook vast wel horen.

Mogelijke andere onderwerpen zijn we nog aan het uitwerken.

We zien u dan ook graag op 6 juni 2018 bij Parkrestaurant Anafora, waar alle ruimte is om met elkaar over deze onderwerpen van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en te discussiëren over al deze groene ontwikkelingen in Leidsche Rijn.

De avond start om 20 uur en zal ongeveer omstreeks 22 uur eindigen.

Met na afloop natuurlijk gelegenheid tot napraten bij een drankje.

Inloop met koffie is mogelijk vanaf 19.45 uur.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden