Zondag 22 september 2019

GEMEENTE Asfalteren Stadsbaan Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > De gemeente gaat vanaf maandagavond 15 oktober een deel van het asfalt van de Stadsbaan Leidsche Rijn vervangen en opknappen. Het gaat om het stuk tussen de Hogeweidebaan en de afslag met de A2. De aannemer werkt van 19.00 uur tot 05.00 uur de volgende ochtend. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 – 4 avonden/nachten en ronden we 19 oktober af.

Wat komt er?

nieuw asfalt omdat de rijweg op verschillende plaatsen slecht is

nieuwe sensoren voor de verkeerslichten in het nieuwe asfalt

Planning

We verwachten 3 tot 4 avonden en daaropvolgende nachten nodig te hebben. Aan het begin van de avond, vanaf 19.00 uur, halen we het oude asfalt weg (frezen). Tegen middernacht plaatst de aannemer 2 lagen nieuw asfalt. ’s Nachts kan het asfalt drogen. De volgende dag is het wegdek voldoende uitgehard zodat er vanaf 05.00 uur weer overheen gereden kan worden. Het wegdek kan hierna weer 10-15 jaar mee.

De planning is onder voorbehoud van weersomstandigheden. Met slecht weer kan het werk langer duren. We zorgen er ook in dat geval voor dat we tijdens de spits niet werken.

Wat betekent dit voor de bereikbaarheid?

De aannemer werkt van 19.00 uur tot 05.00 uur, zodat Leidsche Rijn goed bereikbaar blijft. Tijdens werkzaamheden moeten weggebruikers omrijden. Omleidingsborden wijzen de weg.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden