Donderdag 19 september 2019

GEMEENTE Utrechters vinden zelf de weg naar hulp met de Plusgids

UTRECHT > Als je tegen een vraag of probleem aanloopt, vind je het liefst zelf een oplossing. Maar hoe? De nieuwe Plusgids wijst Utrechters de weg in het woud van voorzieningen rondom wonen, welzijn, zorg en financiën. U Centraal heeft de gids geactualiseerd voor 2019 en is gratis af te halen in buurthuis, woonzorgcentrum, bibliotheek, buurthuis, huisarts, of online te raadplegen op www.ugids.nl/plusgids

De Plusgids Utrecht 2019 biedt een overzicht voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. De gids geeft antwoord op vragen als: Waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Waar kan ik een seniorenwoning vinden? Kom ik in aanmerking voor huur- en/of zorgtoeslag?

De Plusgids Utrecht wordt jaarlijks gemaakt door de redactie van U Gids, de digitale wegwijzer voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Door de informatie ook op papier aan te bieden, is de informatie ook beschikbaar voor mensen die geen internet gebruiken. De gids wordt gefinancierd door de gemeente Utrecht.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden