Donderdag 19 september 2019

GEMEENTE U-Centraal Bijeenkomst Je financiën rondom pensioen

UTRECHT > Gaat u bijna met pensioen (of ontvangt u binnenkort AOW)? Dan begint er een nieuwe fase in uw leven, waarbij er vaak veel dingen veranderen. Misschien wilt u nog wat blijven werken, of zoekt u een andere invulling van uw tijd. Ook op financieel gebied gaan er dingen veranderen. Wat betekent het pensioen voor uw inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heeft u straks te besteden en wat denkt u nodig te hebben?

Het is handig om u hier op voor te bereiden. In de gratis bijeenkomst Financiën rondom pensioen helpen wij u hier graag bij.

In de bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven.

Daarnaast geeft een deskundige op het gebied van pensioen tips. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:

Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit?

Wat moet ik regelen voor mijn pensioen?

Waar heb ik recht op als ik met pensioen ga?

Wat kan ik doen na mijn pensioen?


Aanmelden voor bijeenkomst Financiën rondom bij pensioen

Deelname is gratis. Via www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen komt u op het aanmeldformulier voor de bijeenkomst. Een week van te voren krijgt u een definitieve bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, belt u dan met 06 – 2333 5893 of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl

Een paar weken na de bijeenkomst belt iemand van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft. De bijeenkomst Financiën rondom pensioen wordt gegeven op 20 februari van 9.30 tot 12.30 uur op Drift 11 te Utrecht (centrum).

U Centraal geeft ook financiële bijeenkomsten rondom andere veranderingen in uw leven zoals ontslag, overlijden partner en echtscheiding. Zie voor meer info www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden