Woensdag 23 oktober 2019

GEMEENTE WIL-Klussendienst zoekt extra tuinvrijwilligers in Vleuten-De Meern

.VLEUTEN-DE MEERN > Vleuten-De Meern kent steeds meer ouderen. Ook ouderen met een tuin, waar ze graag naar kijken, zeker als die er verzorgd uitziet. Helaas kunnen zij niet meer allemaal zelf hun tuin onderhouden en heeft ook niet iedereen iemand die hen daarbij kan helpen. Voor deze mensen is het fijn dat de Klussendienst van WIL er is. Maar… dan moeten er wel voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn.

Dit voorjaar verwacht WIL weer veel aanvragen voor tuinklusjes. Om de ouderen niet wekenlang te laten wachten op hun verzorgde tuin, zijn nieuwe tuinvrijwilligers zeer welkom bij de groep. Mannen of vrouwen die het leuk vinden om af en toe overdag of op een mooie lente-/zomeravond in een tuintje te schoffelen en/of wat snoeiwerkzaamheden uit te voeren voor een mede-buurtbewoner. Het gaat steeds om kleine tuinklussen van maximaal 2 uur per keer. Ook als u alleen in het voorjaar en maar af en toe beschikbaar bent: u bent van harte welkom als vrijwilliger.

Voorheen viel de Klussendienst onder Welzaam, maar sinds 1 januari 2019 gaan de burenhulp-diensten verder onder de naam WIL (Wijk Informatie Lijnen).

Graag nodigt de coördinator van de Klussendienst u uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt zich aanmelden bij WIL via info@wilinjebuurt.nl of u kunt bellen: Wil is bereikbaar via 030-6773131 op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur. Of u spreekt buiten deze tijd een bericht in met vermelding van uw naam en telefoonnummer, dan wordt u teruggebeld.

Er wordt naar u uitgekeken!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden