Zaterdag 21 september 2019

GEMEENTE Vervangen duiker Hindersteinlaan

VLEUTEN > De gemeente gaat vanaf woensdag 22 mei 2019 starten met de werkzaamheden voor de vervanging van de duiker in de Hindersteinlaan.

Wat gaan we doen

Vanaf woensdag 22 mei 2019 staan de werkzaamheden op de Hindersteinlaan gepland (de verbinding tussen het centrum van Vleuten en de rotonde De Tol/het Lint). Dit werk is nodig voor de vervanging van een zogenaamde duiker onder de Hindersteinlaan. Een duiker is een ronde buis, bedoeld om watergangen ondergronds met elkaar te verbinden. Debestaande duiker voldoet niet meer.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden starten op woensdag 22 meien duren ongeveer vier weken. Dewerkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Fase 1 wordt in het weekend uitgevoerd, te weten vrijdag 24 mei tot en met maandag 27 mei. De Hindersteinlaan is vrijdag 24 mei vanaf 17.00 uur volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Maandag 27 mei om 07.00 uur wordt de Hindersteinlaan weer vrijgegeven voor alle verkeer. De werkzaamheden voor de vervanging van de duiker gaan dan verder.De situatietekening vindt u op de achterzijde van dit wijkbericht.

Wat gaat u ervan merken?

De werkzaamheden worden twee weken vóór de start met borden op straat aangekondigd. Het doorgaande verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. Het winkelcentrum en het tankstation blijven bereikbaar. Het bevoorradend verkeer naar het winkelcentrum Vleuten wordt ook omgeleid.Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met van de heer R. Kop, via telefoon nummer 14 030. Kijk ook op www.utrecht.nl/verkeersprojectenVoor vragen over uw wijk kunt u terecht bij wijkbureau Vleuten-De Meern, Dorpsplein 1, Vleuten. Dit kan via telefoon 14 030 of e-mail vleutendemeern@utrecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden