Woensdag 26 juni 2019

GEMEENTE Diamanten huwelijk De Wit -Zwiers in Maarssen

Door Jan J. van Dijk

MAARSSEN > Op de huwelijksdag van de heer A. de Wit en mevrouw H. de Wit -Zwiers kwam burgemeester Yvonne van Mastrigt het paar feliciteren met hun diamanten huwelijksfeest.

Bruidegom Anton die aan de Herenweg woonde reed bijna 65 jaar geleden dagelijks als vrachtwagenchauffeur over de Gageldijk waar Gonnie woonde. Gonnie vond het wel een aardige jongen zo te zien in de auto. Ze wilde graag contact met hem, maar wist niet hoe? Een tante kende Anton en regelde het. Zij vroeg aan Anton of haar nichtje een keer op de vrachtwagen mocht meerijden, omdat het haar zo leuk leek. Dat mocht en van het een kwam het ander. Het paar is na hun huwelijk in Maarssen blijven wonen en wonen nu alweer 11 jaar in de Plesmanflat.

Na het huwelijk ging Anton verdere ritten maken en werd internationaal vrachtwagenchauffeur met, zo vertelt hij trots, 5.500.000 kilometer op de teller met ritten naar België, Frankrijk, Duitsland.

Gonnie werkte voor haar huwelijk in een winkel en in de huishouding bij een gezin met 7 kinderen. Gonnie is ook druk geweest met de Christelijke Vrouwenvereniging Lydia waar zij 22 jaar secretaresse van is geweest. Daarnaast deed zij ook veel bezoeken bij ouderen. Als vrijetijdsbesteding leest en puzzelt ze graag en deed vroeger ook veel in de tuin.

De vakanties waren veelal groepsreizen o.a. naar Griekenland, Israël. Regelmatig zijn ze naar Amerika geweest waar een zoon woont. De andere zoon woont in Chili, daar zijn ze nooit geweest. Die mag 1x per jaar van zijn werkgever naar Nederland.

Het gezin heeft vier kinderen, 9 kleinkinderen en een achterkleinkind.

Het diamanten huwelijksfeest wordt gevierd met de hele familie. Ze gaan lang weekend naar Leersum waar ook de beide zoons uit Amerika en Chili bij zijn.

2 REACTIES

Kees deWit13 juni 2019 om 11:30

Een paar kleine foutjes in dit bericht. Meneer de Wit heet Anton en niet Gerrit. Mevrouw de Wit is H. de Wit-Zwiers (Hillegonda). De oudste zoon woont in Amerika, niet in Canada.

Kees deWit14 juni 2019 om 4:0

Bedankt voor de correctie !!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden