Zaterdag 21 september 2019

GEMEENTE WIL in je buurt zoekt vrijwilligers voor Algemene Hulpdienst

VLEUTEN-DE MEERN > WIL in je buurt heeft burenhulp-diensten voor oudere bewoners en mensen met een beperking uit de wijk Vleuten-De Meern. Voor mensen die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch hulp en/of gezelschap nodig hebben. Een van deze burenhulp-diensten is de Algemene Hulpdienst. Op dit moment zoekt de Algemene Hulpdienst voor enkele wijkbewoners een vrijwilliger voor een regelmatig gezelschapsbezoekje of wandeling (soms met een rolstoel). Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, omdat alle beschikbare vrijwilligers momenteel zijn ingezet.

Tijdens een kennismakingsgesprek met de vrijwillige coördinator van de Algemene Hulpdienst kunt u onder andere aangeven wat u zou kunnen betekenen en hoeveel tijd u in deze burenhulp-dienst wilt en kunt steken.

Hulpvragen voor de burenhulp-diensten komen binnen bij de Telefoondienst van WIL in je buurt. De vrijwillige coördinator van de Algemene Hulpdienst belt u daarna voor een kennismakingsgesprek. Hierin ontvangt u meer informatie en kunt u ook al uw vragen stellen.

Belangstelling?

Neem dan contact op met de Algemene Hulpdienst via de Telefoondienst 030 6773131 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur). Of mail uw contactgegevens naar info@wilinjebuurt.nl

Er wordt naar u uitgekeken!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden