Maandag 23 september 2019

GEMEENTE Op bezoek of uit wandelen met buurtbewoners in Vleuten en De Meern

WIL in je buurt zoekt nieuwe vrijwilligers -

VLEUTEN-DE MEERN > Wilt u graag iets doen voor mensen in uw buurt? WIL in je buurt zoekt vrijwilligers voor Algemene Hulpdienst

Voor oudere bewoners en mensen met een beperking uit de wijk Vleuten-De Meern die hulp en/of gezelschap nodig hebben, staan de vrijwilligers van WIL in je buurt klaar.

WIL in je buurt heeft burenhulp-diensten voor mensen die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden. Op dit moment zoekt de Algemene Hulpdienst (één van de vier hulpdiensten) voor enkele wijkbewoners een vrijwilliger voor een regelmatig bezoekje of wandeling (soms met een rolstoel). Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, omdat alle beschikbare vrijwilligers zijn ingezet.

Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u onder andere aangeven wat u zou kunnen betekenen en hoeveel tijd u in deze burenhulp-dienst wilt en kunt steken.


Belangstelling of meer informatie?

Neem contact op via de Telefoondienst 030 6773131 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur). Of mail uw contactgegevens naar info@wilinjebuurt.nl

De vrijwillige coördinator van de Algemene Hulpdienst neemt contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Er wordt naar u uitgekeken!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden