Woensdag 23 oktober 2019

GEMEENTE Graven betonputten ondergrondse containers Vleuten

VLEUTEN > Vanaf maandag 1 juli tot en met 2 augustus graven en plaatsen wij betonputten in uw buurt. Hierin plaatsen wij later de ondergrondse containers voor restafval. In dit wijkbericht informeren wij u over de werkzaamheden en wat dit voor u betekent. Wat houden de werkzaamheden in?

Wij graven een gat en plaatsen een betonput op de plek waar een ondergrondse container voor restafval komt. Deze betonputten dekken wetijdelijk af met een betonplaat. Dewerkzaamheden duren hoogstens één dag per betonput. Het is mogelijk dat we kabels en leidingen vinden die we niet vonden tijdens het graven van de proefsleuven. Dat kan omdat we bij het plaatsen van betonputten dieper graven dan bij de proefsleuven. Hierdoor kunnen de werkzaamheden langer duren dan verwacht. Wat merkt u van de werkzaamheden? Tijdelijk geldt een parkeerverbod en wegsleepregeling. Hiervoor plaatsen wij borden. Daarnaast kunt u last hebben van geluid, een tijdelijk slechtere bestrating en een beperkte toegang in de straat. De aannemer van de gemeente herstelt binnen twee werkdagen het straatwerk. Het kan voorkomen dat de betonnen put niet meteen geplaatst kan worden. De put staat dan tijdelijk bovengronds op een veilige plek in de wijk.

U kunt enige overlast hebben van de werkzaamheden. Wij vragen hier uw begrip voor. Wanneer plaatsen we de ondergrondse containers? Wij verwachten dat we beginnen met het plaatsen van de ondergrondse containers vanaf 15 juli. Na de zomervakantie ontvangt u van ons bericht wanneer u deze kunt gebruiken. Tot die tijd zet u uw restafval, zoals u gewend bent, op straat. Wilt u meer informatie? Dit vindt u op utrecht.nl/hetnieuweinzamelen, onder het kopje Vleuten-De Meern. Hier bekijkt u de plattegrond waar de ondergrondse containers in uw buurt komen. Voor meer informatie kunt u mailen naar hetnieuweinzamelen@utrecht.nl of bellen naar telefoonnummer 14 030.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden