Afbeelding

Na 1e expositie in Maarssen nu naar Rome, Rotterdam en Londen van otograaf, schilder en bodypaint artiest Angélique Ballhaus

Vrije tijd

 REGIO > Professioneel fotograaf, schilder en bodypaint artiest Angélique Ballhaus heeft een goed lopende eigen fotostudio in Hoogvliet-Rotterdam. Met haar creativiteit, maakt zij exclusieve fotoshoots welke bij haar klanten passen. Een idee wat Angélique al jaren had, maar door drukte en de vele fotografie opdrachten er nooit van gekomen was. Is nu een groter succes dan zij ooit verwacht had.  Het opeens stilvallen van haar fotowerk i.v.m. Conora kreeg zij plots veel tijd voor haar 2e professie bodypaint en schilderen en kon zij al haar tijd daarin gaan steken, in het ontwikkelen en perfectioneren van haar idee welke resulteerde in een collectie kunstwerken. Welke zij de naam heeft meegeven; “Naked in Art” Door Corona is Angélique een nieuw pad ingeslagen en maakt zij nu abstracte kunst voor aan de muur! Niet zomaar abstracte schilderijen, maar met een unieke twist.

 Angelique zegt; “Hoe langer je naar mijn kunstwerk kijkt, hoe meer je erin ziet en ontdekt.” Op het eerste oog is het een abstract schilderij, maar in ieder kunstwerk zit een deel van een vrouwelijk lichaam verwerkt. Angélique bodypaint vrouwen en de achtergrond hetzelfde zodat ze in elkaar smelten. Deze snel vergankelijke kunstvorm is voor altijd professioneel vastgelegd in een gelimiteerde unieke canvas. De uitstraling is altijd abstract. De kleuren, abstractie, stijl en bodypaint maken dat je het niet altijd direct ziet. En iedereen kijkt anders naar een kunstwerk dat maakt het zo bijzonder. De conora tijd leverde veel kunstwerken op waardoor ze besloot het te exposeren. Angélique gaf haar eerste solo expositie de hele maand augustus 2021 te Maarsen om te kijken wat het publiek van haar kunst vind, het was een groot succes met veel interesse en enthousiasme van de bezoekers. Ook merkte Angélique dat haar kunstwerken niet zomaar een abstract schilderij aan de muur is, maar uniek zijn. Welke in een kleine oplage van slechts 5 worden verkocht. Na de Nederlandse website is er een jaar later zelfs een internationale gelanceerd; artbyangeliqueballhaus.com. In het voorjaar ontving zij een uitnodiging vanuit Rome om daar te exposeren. Tijdens de Internationale Art Expo 2022 welke start vanaf 2 september.


Hierna vertelt zij mega trots exposeer ik ook de hele maand oktober in Rotterdam en daarna vanaf 6 december in een gallery in Londen. “World Exhibition London 2022.” Ben je geïnteresseerd in haar kunst en om deze te bekijken, op haar internetsite houdt zij een expositie agenda bij.

Afbeelding
Mantelzorgbijeenkomst PGB voorlichting door Per Saldo- Kom jij ook? Gemeente
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen Zondag 26 mei 2024 Lezersnieuws
Afbeelding
Inschrijven kan weer, 75e Vechtloop van start op dinsdag 27 augustus Sport
Afbeelding
Olie in Haarrijnseplas in Utrecht opgeruimd Nieuws
Mobiel energieloket in Maarssenbroek tijdens Maarssenbroek 50 jaar
Energieloket Stichtse Vecht op zomerse toer Gemeente
Komt er nog een nieuwe brug bij Breukelen?
Tweede brug over de Vecht bij Breukelen weer in beeld Nieuws
Ruime keus in badkamers.
Revolution Bath n Tiles voor de beste keus in badkamers Ondernemend
Julien van Stokkem Chef-kok en eigenaar van Balijepark.
Feestelijke voordeelmaand bij restaurant Balijepark Ondernemend
Afbeelding
Tijdelijke opvanglocatie asielzoekers in Maarssenbroek Nieuws
Wethouder Van Vliet
Gemeente steunt oprichting Gebiedscoöperatie Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Minder klachten over de gemeente Stichtse Vecht in 2023 Nieuws
Afbeelding
4,9 miljoen euro voor restauratie 19 rijksmonumenten met slot Zuylen en toren bij kasteel Nijenrode Nieuws
Afbeelding
'Ik bel even om te checken of u goed bent opgestaan'. Nieuwe coördinator voor contactcirkel Maarssen gezocht Lezersnieuws
Burgemeester Maarten Divendal.
Opzet Abcouder Feestweek op onderdelen aangepast, meer controle op dronken jongeren Nieuws