Afbeelding

Gekte op de Utrechtse banenmarkt, besteed tijd aan jouw loopbaan: De week van de loopbaan

Ondernemend

UTRECHT > De banenmarkt is nog altijd in een ongekende fase. Met vele vacatures open blijven er posities onvervuld. Helaas vinden veel mensen hun aansluiting niet, ondanks goede kwalificaties. Zit je zonder baan of twijfel je over jouw huidige werk? Pak je kans en ga aan de slag met jouw loopbaan! Speciaal voor jou organiseren vele vrijwilligers en ervaren trainers, via Stichting JobOn, gedurende de ‘Week van de loopbaan’ (12 t/m 18 september) een reeks aan evenementen om je te inspireren. Op 13 (met agile coaching stappen naar een nieuwe baan), 14 (ken je kwaliteiten) en 17 (wandelcoaching voor jouw loopbaan) september zijn er in Utrecht evenementen om bij te wonen. Zien we je daar?

Inspiratie opdoen en jouw netwerk vergroten: De week van de loopbaan

Tijdens de week van de loopbaan wil Stichting JobOn mensen uitnodigen om te denken in mogelijkheden. Vincent Veenenberg (Communicatie JobOn): “Waar liggen jouw behoeften als het aankomt op jouw werk? Hoe zie je jouw loopbaan voor je? Wellicht zoek je ander werk of baal je van jouw huidige baan. Vele vrijwilligers bieden jou de kans om aan de slag te gaan om zaken te veranderen. Als eventmanagers zetten de vrijwilligers zich in voor jouw loopbaan door events op te zetten waar ervaren trainers hun kennis met je delen. Alle events zijn kosteloos, dus het is eigenlijk gratis kennis die voor het oprapen ligt.”

Door het land heen zijn er diverse evenementen om bij te wonen. Ga aan de slag met jouw kwaliteiten of doe kennis op over thema’s zoals een burn-out herkennen, agile coaching en natuurlijk zijn er diverse wandelevenementen. Petra van der Vugt (programmamanager events JobOn): “Dat is waar het allemaal om draait: Elkaar verder helpen. Bij events via JobOn is iedereen welkom, ongeacht jouw achtergrond. Gedurende de week van de loopbaan leggen wij hier de nadruk op, maar eigenlijk kan iemand altijd terecht binnen het netwerk van de vrijwilligers. Wij heten je welkom en hopen dat de kennis die je opdoet je verder helpt in jouw zoektocht.”

Wat is Stichting JobOn?

Wellicht ken je JobOn (nog) niet. JobOn is een maatschappelijke stichting die, via een netwerk van vrijwilligers, door heel Nederland actief is voor werkzoekenden en werkenden die zich willen ontwikkelen in hun loopbaan. Het netwerk dat, dankzij alle betrokkenen gevormd wordt helpt jou sneller naar een passende baan.

Vragen? Wees van harte welkom!

Wij snappen het als je vragen hebt. Je kunt via alle kanalen vragen aan ons stellen, maar mailen naar info@jobon.nl werkt ook. We hopen je op 13, 14 of 17 september te ontmoeten. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.jobon.nl

Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws