Maandag 18 juni 2018

LEZERSNIEUWS Drakenspoor nieuw boek van Maarssense schrijfster Pepper Kay

MAARSSEN > Met de spannende fantasy ‘Drakenspoor’ geeft auteur Pepper Kay uit Maarssen vervolg aan haar eerder verschenen fantasyverhaal ‘Drakenbloed’. In dit vervolg is het de zoon Chris die wordt geplaagd door vreemde dromen. Hij kan realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden. Vreemde en onverklaarbare ontmoetingen brengen hem in een andere wereld. Een wereld vol met magie. Heeft dit alles iets te maken met het verleden van zijn moeder?

Het is precies zeven jaar geleden (augustus 2010) dat Pepper Kay haar onvermoede liefde voor het schrijven ontdekte. En het is daarom extra bijzonder dat ‘Drakenspoor’ ook het zevende boek is dat ze nu heeft geschreven. Op de schrijversmarkt van Castlefest (van 4 t/m 6 augustus) gaat Pepper Kay haar nieuwe boek officieel presenteren.

Over Drakenspoor (ISBN: 9789492221629):

De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid moet wegens omstandigheden worden verkocht. Samen met zijn halfzus Felice gaat hij aan de slag om de inboedel te inventariseren en een veiling te organiseren voordat de makelaar ermee aan het werk gaat. Het leidt zijn aandacht een moment af van de angst om net als zijn ouders ten prooi te vallen aan een ongeneeslijke ziekte.

Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij de verzameling drakenbeeldjes van zijn moeder en een loden kistje. Het kistje intrigeert hem mateloos en hij neemt het mee naar huis. Vanaf dat moment wordt hij geplaagd door vreemde dromen en kan hij realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden. Zijn vrienden beginnen hem te ontlopen en de eenzaamheid wakkert zijn angsten verder aan. Dan gebeurt er iets wat zijn hele leven op zijn kop zet...

Over de auteur:

Als vertaler van technische documentatie is Pepper Kay vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig met taal. Toch was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte. Inmiddels heeft Pepper Kay zeven boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ‘ID-crisis’, ‘Slangenkuil’, ‘Vuurstorm’, ‘Doodvonnis’ en ‘Maalstroom’. Met haar boek ‘Drakenbloed’ heeft Pepper Kay laten zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren. ‘Drakenspoor’ is het vervolg hierop.

Over Futuro Uitgevers:

Futuro Uitgevers is een moderne, op de toekomstgerichte multimediale uitgeverij van boeken, e-books, apps, e-learning en events.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden