Dinsdag 22 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Faith-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos brengt eerste boek uit

“Iedereen wordt ‘Sterker door tegenslag’!”

MAARSSEN > Het boek ‘Sterker door tegenslag’ is het debuut van de Maarssense onderneemster Inge Miltenburg-Bos. Voor haar boekpresentatie, die plaatsvond op 14 september bij de Colour Kitchen in Zuilen was veel belangstelling. Annette van Roozendaal, Senior HR Business Partner at Unique (USG People), nam het boek in ontvangst: “Wij hebben al mogen ervaren wat jij voor medewerkers kunt betekenen. En ik weet zeker dat je nog veel meer mensen gaat helpen met dit boek en jouw Faith-methode.”

In dit autobiografisch getinte boek reikt de onderneemster ook een methode aan hoe om te gaan met een levensveranderende, ingrijpende gebeurtenissen. Inge Miltenburg-Bos neemt de lezer mee in haar eigen zoektocht naar een oplossing om ‘overeind te blijven bij plotselinge tegenslagen’. “Mijn broer Stefan moest ik plotseling missen, toen hij onverwachts koos voor zelfdoding. Ik wilde dit enorme verlies zo goed mogelijk verwerken. Tegelijkertijd wilde ik ook mijn eigen praktijk draaiende houden.”

Groeikans

“Ik zocht naar praktische handvatten die mij konden helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik vond ze, nadat ik ook mijn vader verloor binnen een jaar.” Dit jaar werd een hele waardevolle periode voor de schrijfster. “Juist door het aangaan van de pijn en het verdriet, ontdekte ik de groeikans hiervan.” Het was een pittige zoektocht die haar uiteindelijk leidde naar de ‘Faith-methode’. “In vijf eenvoudig toepasbare stappen vond ik de manier die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt.”

Foto: Auteur Inge Miltenburg-Bos in haar boek ‘Sterker door tegenslag’. (Foto: Sterker door tegenslag)

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden