Afbeelding

Vier het Holifeest bij Resto VanHarte Leidsche Rijn

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Het kleurrijke Holifeest vieren we dit jaar ook bij Resto VanHarte Bij De Buren. Op vrijdag 22 maart, een paar dagen voor de Holidag wereldwijd, houdt Resto VanHarte Leidsche Rijn een mini-Holifeest.

Holi kenmerkt zich door het gebruik van de vele kleuren, die de natuur ons biedt. Tijdens Holi wordt een aantal hoogtijmomenten gevierd, die meestal de overwinning van het goede op het kwade symboliseren (overwinnings-, nieuwjaars-, lente- en bezinningsfeest). Door elkaar te besprenkelen met de diverse kleuren is je afkomst niet zichtbaar en is ook niet relevant. Holi is de grote gelijkmaker. Sociaal economische en culturele verschillen verdwijnen, want we zijn gelijkwaardige mensen.

Programma

Deze avond vieren we met heerlijk eten en Indiase muziek. Je kunt Indiase danspassen leren. En natuurlijk mogen kleuren niet ontbreken! Een mooie gelegenheid dus om kennis te maken met dit bijzondere feest, heerlijk te eten én nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen. Subh Holi!

Het menu van vanavond: Salade met pappadum, dahl (linzensoep), heerlijk gekruide curry (met of zonder kip) en een fantastisch lekker zoete afsluiter. Gastkok van deze avond is de Leidsche Rijnse Deepti Agarwal, ook bekend van Cook Curry.

Buurtgenoten

Resto VanHarte is een gastvrije plek middenin de wijk waar je je buurtgenoten kunt ontmoeten aan tafel. Er wordt lekker vers en afwisselend gekookt. Regelmatig staat er tevens een verrassend cultureel, informatief of inspirerend thema op het menu. Het samenzijn in een gastvrije sfeer levert verrassende gesprekken op, terwijl je ondertussen kunt genieten van een heerlijke en vers bereide maaltijd.

Ontmoeten rond de eettafel

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort, het buurtrestaurant maakt zich sterk voor een warme uitnodigende wijk waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn. Mensen van allerlei leeftijden, culturen, achtergronden ontmoeten elkaar rond de eettafel. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de wekelijkse diners op vrijdag in Leidsche Rijn waar vers, gezond en lekker wordt gekookt en regelmatig iets bijzonders te beleven valt. Meer informatie op www.restovanharte.nl

Praktisch

Bijdrage 8 euro of op vertoon van je u-pas 5, kinderen tot 12 jaar 50% korting. Kun je iets extra’s missen, dan is dat altijd heel welkom. Reserveren via restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12.00 uur). Dieetwensen kunnen bij reservering worden doorgegeven. Reserveer op tijd, het aantal plekken is beperkt. Adres Eerste Oosterparklaan 76.

Het programma op dit Holifeest begint om 18:00 uur en zal tot zeker 20.00 uur duren. Inloop vanaf 17.30 uur. Voor vragen (niet voor reserveren) kunt u mailen naar j.panis@restovanharte.nl

Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Ondernemend
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Nieuws
Afbeelding
Buurtagenda's een succes, ook in Terwijde Nieuws