Maandag 16 september 2019

LEZERSNIEUWS Alzheimer Café Vleuten over Domotica

VLEUTEN > Alzheimer Café maandag 14 mei met als thema Domotica, wat is wanneer mogelijk. Iedere tweede maandagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Vleuten De Meern een bijeenkomst. Op maandagavond 14 mei a.s. is het thema: Domotica, wat is wanneer mogelijk. Mensen met geheugenproblemen weten soms niet waar ze zijn, waar ze naar toe moeten, welke dag het is of vergeten te eten. Deze avond gaat over het gebruik van hulpmiddelen die hierbij kunnen ondersteunen en daarbij vrijheid en veiligheid helpen vergroten. U kunt hierbij denken aan een Ipad, GPS of een robothondje. De gastspreken op deze avond is Carolien McCall, ergotherapeute.

De avond vindt plaats in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 te Vleuten. U bent welkom vanaf 19 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten.

Kunt u niet op eigen gelegenheid komen, dan kunt u contact opnemen met de Plusbus Erop Uit. Opgeven kan elke werkdag van 10.00 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer 030 – 6620651 (prijs voor een rit is € 3,50 per adres).

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Wilt u nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met Susan Yiu, casemanager dementie van Careyn, telefoon: 06-46103634, e-mail: S.Yiu@careyn.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden