Donderdag 23 mei 2019

LEZERSNIEUWS Doneer een Sinterklaastas voor de Voedselbank Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Sinterklaas staat bijna voor de deur. Lootjes worden getrokken, schoentjes gezet en verlanglijstjes gemaakt. Er komen mooie herinneringen boven bij deze traditie. Voor de 150 gezinnen die momenteel afhankelijk zijn van de voedselbank is het een moeilijke tijd. Leg maar eens uit aan je kinderen dat Sinterklaas dit jaar het huisje voorbijrijdt. Dit mag niet gebeuren.

Daarom vragen we u door middel van deze speciale Sinterklaas inzameling een bedrag van 7,50 te doneren. Dan zorgen wij voor een gezellige tas met vijf-december-lekkers en voor ieder kind een klein en nuttig cadeau. Zodat

iedereen ongeacht de situatie een heerlijk avondje met de familie kan beleven.

Doneren

Rekeningnummer:

IBAN NL33 RABO 0172 0406 98 t.n.v. ST. VriendenVoedselbankLR.

Met dank van ons als vrijwilligers van vrienden voedselbank Leidsche Rijn. Wij doen dit naast onze baan, vanuit ons eigen huis, zonder subsidies, uit betrokkenheid. Armoede is dichterbij dan je denkt. Voedselbank Leidsche Rijn is er voor mensen die onder of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Naar elke persoonlijke situatie wordt gekeken. Je komt in aanmerking voor hulp van de voedselbank als je als volwassene niet meer dan 200 euro per maand te besteden hebt.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden