Zondag 20 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Kom langs in Maximapark tijdens de Run for KiKa Winterrun

LEIDSCHE RIJN > Volgende week is het zover: de tweede winterse editie van Run for KiKa. Op zondag 27 januari in het Máximapark in Utrecht zullen er ruim 1100 runners de kou trotseren en in actie komen voor Stichting Kinderen Kankervrij tijdens de Run for KiKa Winterrun

Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 al een welbekend begrip in ons land. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom elk jaar Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.


Uitnodiging

Run for KiKa nodigt u uit om op zondag 27 januari langs te komen in het Máximapark om samen met ons te genieten van de Run for KiKa Winterrun. Het belooft een mooie winterse dag te worden waarbij een fantastisch bedrag bij elkaar wordt gerend voor Stichting Kinderen Kankervrij! Voor perskaarten kunt u contact opnemen met de organisatie.


De Run for KiKa Winterrun

Run for KiKa is hét hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij. Met de Winterrun in het Máximapark lopen de deelnemers over een prachtig verlichte route, kunnen ze genieten van winterse lekkernijen en een hartverwarmend podiumprogramma. Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa!

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: het terrein opent om 14.30 uur haar deuren waarbij we om 15.30 uur aftrappen met de KidsRun. Om 16.00 uur zal de Kanjerkroning en cheque-uitreiking plaatsvinden. Vervolgens starten we om 16.30 met de 10 km en gaan we om 16.45 uur door met de 5 km. Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Zij zetten zich samen in voor meer onderzoek naar kinderkanker.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden