Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Harmelen doet mee aan Landelijke Opschoondag

HARMELEN > Op zaterdag 23 maart doet Harmelen mee aan de Landelijke Opschoondag 2019. Deze dag staat in veel Nederlandse gemeenten in het teken van opschoonacties en zo ook in Harmelen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met ons de Landelijke Opschoondag tot een succes willen maken.

Nederland kan nóg schoner. Daarom stimuleren wij mensen, gemeenten en bedrijven om het initiatief te nemen hun leef- of werkomgeving schoner te maken. Overal in het land organiseren mensen leuke evenementen om samen hun straat of buurt schoon te houden. Want, in een schone omgeving, is het prettiger wonen.

Op 23 maart steken door het hele land vrijwilligers de handen uit de mouwen. In Harmelen start de opschoonactie om 10.00 uur. Bij het dorpshuis (Schoollaan 8) wordt het startsein gegeven voor de actie door wethouder Arthur Bolderdijk en José van Engelen van het Dorpsplatform. Vervolgens gaan we gewapend met knijper en afvalzak op pad waarbij diverse locaties in het dorp en het buitengebied van Harmelen worden geschoond. Voor knijpers, hesjes, handschoenen en afvalzakken wordt gezorgd. Indien u een eigen knijper heeft deze graag meenemen. De actie is rond 12.30 uur afgelopen.

Om deze dag tot een succes te maken hebben we veel handen nodig. Hierbij roepen wij u op om mee te doen met de Landelijke Opschoondag op 23 maart. Voor alle deelnemers staat na afloop koffie met taart klaar. Voor meer informatie over het programma en de organisatie, kunt u terecht bij Marjan van Wijk van de werkgroep leefbaarheid Harmelen. Zij is te bereiken via de mail: mfjvanwijk@ziggo.nl

Dus: doe mee en noteer 23 maart in uw agenda als de Landelijke Opschoondag!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden