Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Eerste editie RAUM Buurtborrel op zondag 10 februari

LEIDSCHE RIJN > De RAUM Buurtborrel is een maandelijks terugkerende borrel voor de buurt in Venster, het wijkrestaurant van RAUM. RAUM ligt aan het Berlijnplein, waardoor niet alleen Leidsche Rijn maar ook Lombok en Oog in Al tot de buren mogen worden gerekend. Dus houd je van een beetje buurtgevoel, wees dan welkom!

De RAUM Buurtborrel is altijd op zondagmiddag, met muziek en programma tussen 15:00 – 19:00 uur en 10 februari is de eerste editie. Niks moet, alles mag, RAUM houdt het graag ongedwongen. Maar áls je het leuk vindt, kun je kennismaken met lokale initiatieven en ondernemers, meedoen aan een korte workshop of voorzichtig dansen op de platen van de DJ. Soms wordt input gevraagd op een RAUM-kwestie, bijvoorbeeld of je ideeën hebt voor het programma. Het programma van de Buurtborrel wordt meestal een week van tevoren bekend gemaakt.

Ook de kleintjes zijn welkom: voor hen heeft RAUM een speelhoek én programma. Kun jij lekker een biertje drinken. Hou voor het programma de website en Facebook pagina van RAUM in de gaten (www.raumutrecht.nl).

De Buurttroon

Leuke, bijzondere buurtinitiatieven… je kent ze misschien niet, maar ze zijn er zeker! Heb je een bijzonder initiatief of wil je jouw onderneming onder de aandacht brengen, neem dan plaats op de Buurttroon. De Buurttroon is een mini-marktkraam en troon in één, met natuurlijk ruimte voor promotiemateriaal. Je krijgt een uur de tijd om buurtborrelaars te enthousiasmeren en informeren over jouw initiatief.

Meedoen? Schrijf je in via http://bit.ly/buurttroon. Tijdens iedere RAUM Buurtborrel is er plek voor twee initiatieven. Bij veel animo maakt RAUM een selectie. Je hoort ruim van tevoren of je de komende Buurttroon kunt invullen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden