Zondag 20 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Workshop Vergroot je impact tijdens het sollicitatiegesprek bij In Between Café Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Dinsdag 12 februari staat het In Between Café Leidsche Rijn in het teken van de eerste indruk. Wil jij tijdens een sollicitatie op waarde worden ingeschat? Wil jij dat de ander in één oogopslag ziet dat jij geschikt bent voor de baan? Tijdens de workshop “Vergroot je impact tijdens een sollicitatiegesprek” leer je hoe je met kleding een goede en passende eerste indruk maakt. Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

Workshop “Vergroot je impact tijdens het sollicitatiegesprek”

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle sollicitanten wordt afgewezen op basis van de eerste indruk. Hierbij speelt lichaamstaal, stem, intonatie, kleding, kleur, vorm en structuur een belangrijke rol. Trudy Nabuurs van Be-Uniek is NLP life coach en Master Intergraal Imago expert. Ze leert de deelnemers hoe je door middel van kleding een sollicitatiegesprek positief kunt beïnvloeden. En het mooie is dat het gewoon met de eigen kleding kan. Het is de meest eenvoudige manier om met (eigen) kleding iets over jezelf te zeggen dat uniek is en de volle aandacht krijgt van het onbewuste, het deel in ons brein dat bijna alle beslissingen neemt.

Trudy wil de deelnemers zo goed mogelijk adviseren. Kom daarom in sollicitatiekleding. Kleding waarvan jij denkt dat het aansluit bij het bedrijf waar en de functie waarop je solliciteert. Na deze workshop kan de deelnemer de kleding voor zich laten je werken en zo de boodschap versterken.

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden