Woensdag 23 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Welk team durft de uitdaging aan voor de Dorpsquiz Harmelen 2019

HARMELEN > Gaat Harmelen de uitdaging aan? Op zaterdagavond 6 april 2019 organiseert de Oranjevereniging Harmelen voor het eerst de Harmelense Dorpsquiz!! Hoeveel weet jij over Harmelen? En over de wereld? Kun je goed puzzelen? En kun je een geheime opdracht aan? Verzamel buren, vrienden, familie, clubgenoten, collega's en maak een team. Ga de strijd aan en maak jouw team winnaar van de eerste Dorpsquiz Harmelen 2019!

De dorpsquiz is bedoeld voor alle inwoners van Harmelen, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis (zorg voor goede wifi). Wij adviseren een team van ongeveer 8 tot 15 personen.

De quiz bestaat uit kennisvragen, foto- en video-opdrachten maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht.

De dorpsquiz Harmelen vindt plaats op zaterdagavond 6 april 2019. De teamcaptains worden verzocht om op een centraal punt, het quizboek op te halen. Hierin zit een vragenboekje met ca. 100 vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Natuurlijk komt ons dorp op allerlei manieren aan bod. Het wordt een strijd tegen de klok. Om 23.30 uur moet namelijk het quizboek weer ingeleverd worden door de teamcaptains.

Op 27 april tijdens het middagprogramma op Koningsdag zullen de beste teams met elkaar strijden om de winst van de eerste dorpsquiz. Naast een mooi geldbedrag voor een zelf te kiezen goed doel, een prachtige wisselbeker, staat er ook een jaar lang roem op het spel!

Inschrijven kan op www.oranjevereningingharmelen.nl en de inschrijfkosten bedragen € 25-, per team.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden