Dinsdag 17 september 2019

LEZERSNIEUWS Wethouder Klein aanwezig bij eindconcert Kinderen Ouders Zingen

LEIDSCHE RIJN > Sinds 2017 biedt Kinderen Ouders Zingen (KOZ) kinderen van Brede School Het Zand in Leidsche Rijn creatieve, muzikale lessen binnen schooltijd aan met de focus op samen zingen. Voor deze 2019 editie van KOZ zingen alle leerlingen, docenten en ouders van Brede School het Zand voor een periode van 3 maanden samen.

De rode draad dit jaar is het thema Vriendschap, dat ook in een speciaal voor KOZ gemaakt lied terugkomt dat i.s.m. Jan Groenteman (componist), Aeham Ahmad (pianist, Syrië) gemaakt is: ‘Je vangt me op’.

Op vrijdag 15 februari sluit deze editie af met een concert op het schoolplein van Brede School Het Zand waar alle 800 leerlingen en hun ouders samen zingen.

Op uitnodiging van Cultuur19, de samenwerkingspartner van Operamakers | KOZ en Brede School Het Zand, zal wethouder Anke Klein op 15 februari aanwezig zijn.

De deelnemende organisaties en scholen aan het KOZ traject zijn gerepresenteerd door: Anthony Heidweiller, Artistiek Directeur Operamakers, Hanne van de Vrie, muzikaal leider en dirigent KOZ, Kim Harsta, Directeur Cultuur19, Antoinette Smit, Directeur OBS Het Zand, Elsbeth Kwant, Directeur Arcade en Hester Bruinsma, brede schoolcoördinator Brede School Het Zand..

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden