Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS De Kievit in Harmelen gonst weer van de activiteiten tijdens NLdoet

HARMELEN > Voor vrijdag 15 en zaterdag 16 maart heeft stichting De Kievit zich weer aangemeld bij het Oranjefonds om mee te doen met de landelijke vrijwilligersdagen van NLdoet.

Doel is het opknappen van het natuurterrein met de aangrenzende waterpartijen. Dit groot onderhoud is iets waar de reguliere vrijwilligers niet altijd aan toe komen. Mede door de recente uitbreiding van het terrein, het is nu bijna 2 hectare groot, zijn dit soort initiatieven van levensbelang voor De Kievit. Met de inzet van extra vrijwilligers van buitenaf hopen we dan ook een inhaalslag te kunnen maken, zodat het terrein er weer tiptop bij ligt als het voorjaar aanbreekt en de deuren weer open gaan voor bv. de schoolexcursies.

Voor de vrijdag is er nog wel plaats voor wat extra vrijwilligers, maar de zaterdag was al ruim van te voren geheel volgeboekt door de Lionsclub uit Woerden, die ons vol enthousiasme voor het tweede jaar op rij komt helpen. Naast deze externe vrijwilligers maken we ook dankbaar gebruik van een aantal mensen van Landschapsbeheer uit Vleuten De Meern, die ons met hun inzet en materiaal zullen ondersteunen.

Als nu het weer een beetje wil meewerken zullen er gedurende deze twee dagen grote stappen gezet kunnen worden op De Kievit. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op www.nldoet.nl, of op de site van de Kievit zelf: www.dekievitharmelen.nl .

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden