Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS NLdoet werkt ook dit jaar weer actief mee in het Máximapark

Veel maatschappelijke partijen helpen mee met NLdoet op zaterdag 16 maart

• Zaterdag 16 maart 2019 om 08.30 uur

• Werkschuur Parkorganisatie, Alendorperweg 10a.

LEIDCHE RIJN > Dit jaar hebben zowel de Rotary als de Lions, de scouting én de Rabobank zich aangemeld om mee te helpen tijdens NLdoet 2019. We zijn enorm trots dat deze partijen zich in willen zetten voor het mooiste stadspark van Nederland dat van alle bewoners is.

De Vrienden van het Máximapark hebben een mooi lijstje met activiteiten verzameld. Zo wordt de eerste barbecue tegel gelegd op het barbecue veld. De ringslangbroedhopen worden deze dag zorgvuldig uit elkaar gehaald om te zien of er broedsels zijn. Vervolgens worden ze met alle zorg weer opgebouwd. Om het voorjaar weer voldoende zomergasten een goed verblijf te kunnen bieden, zullen er nestkasten getimmerd en opgehangen worden. De zitbanken rondom de Lelievijver worden hersteld en beplanting wordt op een aantal plaatsen aangebracht. Veel activiteiten waar veel vrijwillige handen een bijdrage aan kunnen leveren.

Op zaterdag 16 maart is het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit is ook voor het Máximapark een belangrijke dag, want het park bestaat dankzij vrijwilligers. Bij de parkorganisatie zijn vrijwilligers betrokken maar in het Máximapark worden veel activiteiten georganiseerd en werkzaamheden gedaan door betrokken vrijwilligers.

U bent van harte uitgenodigd.

Programma

08:30 uur: Welkomstwoord over vrijwilligersacties in het Maximapark

Indeling groepen voor ochtend- en middagsessies

12:30 uur: Overheerlijke lunch bereid door de vrijwilligers van de Vrienden van het Máximapark

16:00 uur: Afronding en tijd voor een welverdiende borrel.

U kunt laten weten dat u komt helpen door een mail te sturen naar info@maximapark.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden