Maandag 16 september 2019

LEZERSNIEUWS Open Dag Basisschool De Krullevaar

DE MEERN > Op zaterdag 6 april opent speel-leerschool De Krullevaar tussen 10:00-12:00 uur de deuren. Het team nodigt ouders, die zich willen oriënteren op een basisschool voor hun kind, van harte uit om een kijkje te komen nemen op de Keerderberg 27 in De Meern.

Op de school in de wijk Veldhuizen wordt het onderwijsaanbod voor elk kind zoveel mogelijk op maat aangeboden, onder andere door middel van het werken in niveaugroepen en de inzet van coöperatief leren.

De Krullevaar is trots op de kwalificatie leesschool: de kwaliteit van het leesonderwijs is hoog en vertaalt zich in ontzettend veel leesplezier en hoge leeropbrengsten bij alle vakken.

Via de Kanjertraining werken de leerkrachten en leerlingen samen aan vertrouwen, veiligheid, rust en wederzijds respect.

De school onderscheidt zich tot slot door projectwerk, tabletonderwijs, Kurzweil-begeleiding voor kinderen met dyslexie, motorische remedial teaching (MRT), plusgroepen én een groot en gevarieerd cultuuraanbod waar (podium)ateliers een grote rol in spelen.

Op de zeer up-to-date website www.dekrullevaar.nl kunnen geïnteresseerde ouders terecht voor meer informatie over de school en de bijbehorende schoolgids. Ook vinden zij daar het uitstekende inspectierapport plus mooie voorbeelden van de leuke en leerzame lesactiviteiten.

Met 360 kinderen is de school groot genoeg om een professionele organisatie neer te zetten, maar is ze ook weer niet zo massaal dat niemand elkaar meer kent. Basisschool De Krullevaar – met vertrouwen, verbinden en verwonderen als pijlers – is een school die zich sterk maakt voor goed onderwijs en daar samen met de leerlingen en ouders vorm aan geeft.

Het team van De Krullevaar heet u met veel plezier welkom op de open dag!

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak maken, neem dan contact op met De Krullevaar via info@dekrullevaar.nl of 030-6776147 en vraag naar Lorance Janssen.

De Krullevaar is ook te volgen via www.facebook.com/BSdeKrullevaar of

Twitter: @BSdeKrullevaar

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden