Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Sound Around sluit cursus Learn to Sing af met vrolijke noten

MAARSSEN > Afgelopen dinsdag verliep de repetitie van Sound Around uit Maarssen extra gezellig. De cursus Learn to Sing werd met de cursisten afgesloten. De songs waar tijdens vijf avonden hard op geoefend was, werden gezongen voor een live publiek.

Sound Around is een leuke club van circa 25 vrouwen. Zij zingen vierstemmige a cappella muziek , waaronder veel bekende popsongs. In vijf avonden werden, onder leiding van Marijke van Leerzem aan de bestaande leden én aan de cursisten twee nieuwe songs aangeleerd. Tijdens het optreden was te horen dat het mogelijk is om in korte tijd meerstemmig te leren zingen. Uiteraard moesten cursisten daar thuis ook het nodige voor doen; zonder extra oefening zou het niet mogelijk zijn om in korte tijd twee songs in te studeren.

Cursisten over de cursus:

Het is een leuk concept om op deze manier kennis te nemen van zingen in een koor.

Sound Around is gastvrij en een geolied machientje!

Lijkt het je ook leuk om samen met Sound Around te zingen, kom dan eens langs bij één van de repetities in basisschool 'de Tweesprong', Fazantenkamp 159-160 in Maarssen. Het koor repeteert daar elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Laat wel even van tevoren weten dat je komt.

Voor aanmelden kan je mailen naar: info@sound-around.nl

Wil je meer weten over Sound Around kijk dan eens op de website: www.sound-around.nl of bezoek onze facebook pagina.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden