Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS DE Tissues op zoek naar nieuwe leden

DE MEERN > De Tissues zijn een bekende verschijning in De Meern en omstreken.

Niet alleen vanwege hun feestelijke en kleurrijke kleding, maar vooral ook door hun enthousiasme is dit koor een graag geziene gast op vele festivals, feesten partijen en jubilea. Ook treden zij regelmatig op in verzorgingstehuizen. Van een huiskamerconcert met 20 man publiek tot een optreden op pleinen met 1500 toeschouwers, de Tissues hebben het allemaal meegemaakt.

Vanwege verhuizing van een aantal leden is het koor nu dringend opzoek naar nieuwe aanwas. Met name tenor, sopraan en bas zijn van harte welkom. Het koor repeteert om de 14 dagen op donderdagavond bij de leden thuis.

Bestond het repertoire aanvankelijk voornamelijk uit onvervalste smartlappen, meestal eenstemmig gezongen, de laatste jaren wordt een wat andere koers gevaren met nummers van o.a.

Briggita Kaandorp, Doe Maar, Andre Hazes en Guus Meeuwis. Deze worden altijd meerstemmig gezongen en er zijn diverse theatrale elementen toegevoegd.

Wij zoeken zangers/zangeressen die stemvast zijn, makkelijk teksten uit het hoofd leren, maar bovenal een enthousiaste uitstraling hebben met een voorliefde voor het Nederlandstalig repertoire.

Ben jij degene die wij zoeken, neem dan contact op met onze dirigent Jan van Ingen via mail: janvaningen@gmail.com mobiel: 06-29524633

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden