Donderdag 19 september 2019

LEZERSNIEUWS Lente-editie Kinderkledingbeurs De Schalm groter dan ooit

DE MEERN > De keuze op de lente-editie van Kinderkledingbeurs De Schalm in De Meern was nog nooit zo ruim. Het grote aantal bijeengebrachte jurkjes, broeken, T-shirts, jasjes, schoenen, zwemkleding, maar ook speelgoed en spelletjes belooft op zaterdag 30 maart een ochtend voor de echte snuffelaars.

De oudste kinderkledingbeurs van Vleuten De Meern staat bekend om haar gezelligheid. De tweedehands kleding – in prima staat voor een volgende ronde - loopt van maat 80 tot 176 en is ruim gesorteerd in jongens en meisjes. Merken als Vingino, NoNo, Chaos and Order, Noppies, Jottem, Airforce, Coolcat en Bershka zijn voor een zacht prijsje beschikbaar.

Belangrijk om te weten: de deuren gaan om 9.15 open, om 9.30 begint de beurs. Tassen mogen niet mee naar binnen, behalve big-shoppers. Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar. Dat betekent dat buggies en kinderwagens helaas geweigerd worden. Dit uit veiligheidsoverweging en omdat gezien het grote aantal tafels met kleding, de ruimte te beperkt wordt.

Er is een bewaakte garderobe aanwezig.

Ook dit jaar gaat tien procent van de opbrengst naar een van de basisscholen in De Meern. Onverkochte kleding kan mee met de familie Kok die het zelf naar kindertehuizen in de Oekraïne vervoerd.

Lente-editie Kinderkledingbeurs De Schalm in de Meern. Zaterdag 30 maart van 9.30 tot 11.30, Oranjelaan 10 De Meern.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden