Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Video Workshop Vocal Painting & Circle Song Singing in buurtcentrum De Weide Wereld

VLEUTERWEIDE > Vocal Painting en Circle Song Singing zijn vormen van improvisatie, waarbij gehoor en muzikaal experimenteren en creëren in een groep centraal staan. Op woensdag 10 april gaan The Rhine Singers dit experiment aan in een uur durende workshop, verzorgd door hun dirigent Thomas Keijner/Floor Snijders. Je bent van harte welkom aan te sluiten. We starten om 21.00 uur. We vragen een kleine bijdrage van 4 euro.

The Rhine Singers, het leukste 100% a capella vrouwenkoor in Vleuten, heeft dan net een verfrissende voorstelling gegeven van haar theatraal concert ‘Tussentijd’* op 7 april in de prachtige theaterzaal in Theater Castellum Hoge Woerd. Ook dat is een muzikale reis en experiment wat, ‘in de tussentijd’ deze weken nog volop speelt in de repetitietijd. Kaarten kunnen hiervoor nog gekocht worden via www.rhinesingers.nl. Kom je op het concert, dan heb je gelijk een mooi cadeautje voor de toekomst, nl. gratis deelname aan de workshop! Het koor is volop in ontwikkeling. We delen onze nieuwe ervaringen graag met zoveel mogelijk muziekliefhebbers!

Meer informatie over het concert vind je op www.rhinesingers.nl. Heb je specifieke vragen en/of wil je je aanmelden voor de workshop, mail dan naar contact@rhinesingers.nl. Aanmelden is een pré, maar is niet verplicht.

* ‘Tussentijd’ is ontstaan binnen een avontuurlijke samenwerking van The Rhine Singers met dirigenten Floor Snijders, Thomas Keijner en theatermaker Marijn van den Bogaard. In verschillende ensembles wordt de vrolijke en de kwetsbare kant van het leven bezongen, binnen een persoonlijk gekozen repertoire. In een theatrale vorm brengt het koor een ode aan de tussentijd.

De tijd tussen je geboorte, opgroeien en ouder worden.

De tijd tussen de haast voor een afspraak en de kans van je leven.

De tijd tussen prille liefde en een pijnlijk afscheid.

De tijd tussen het wachten op een dag, die iedere dag opnieuw begint.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden