Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Pasen in De Hoef

LEIDSCHE RIJN > Op dinsdag 9 april 2019 willen wij, vrijwilligers van Vieringen voor volwassenen ’De Hoef’, graag samen met u het aanstaande Paasfeest vieren. Wij komen bij elkaar in de grote zaal van Boerderij ‘de Hoef’, aan de Hogeweide 6 in Leidsche Rijn. De deuren gaan om 10.00 uur open. We drinken koffie of thee met iets lekkers erbij, terwijl op de achtergrond muziek klinkt. Daarna beleven we het Paasverhaal via de handen van de Zandtovenaar en zingen een aantal mooie liederen. We besluiten deze ochtend gezamenlijk met een lunch van 12.00 tot ongeveer 13.00 uur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze ochtend uiterlijk 2 april a.s. De bijdrage in de kosten van deze ochtend is € 7,00 per persoon (inclusief koffie/thee en lunch) en kan bij binnenkomst worden voldaan (graag indien mogelijk gepast betalen!).

Opgave is mogelijk via: Louise van den Berg, telefoon: (030) 2894513 (zonodig graag het antwoordapparaat inspreken!). of de mail: vieringen@kerkenindehoef.nl

U bent van harte uitgenodigd, om u aan te melden voor deze Paasviering! Wij hopen dat u erbij kunt zijn en dat we met elkaar een mooie ochtend zullen hebben.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden