Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Word geldwijzer met de bijeenkomsten van U Centraal

Gratis bijeenkomsten Financiën bij veranderingen in uw leven

LEIDSCHE RIJN > U Centraal geeft maandelijks gratis bijeenkomsten over de financiële gevolgen bij een verandering in het leven, Het zijn een éénmalige bijeenkomsten Financiën met als aanvullend thema levensveranderingen zoals ontslag, arbeidsongeschiktheid, ziek zijn bij de werkgever overlijden van partner, echtscheiding, geboorte van een kind, 18 jaar worden en pensioen. Onlangs is in samenwerking met het In Between Café Leidsche Rijn de bijeenkomst ‘Geen werk? Hoe houd ik grip op mijn financiën’ in Vleuten georganiseerd.

De deelnemers krijgen advies en informatie van deskundigen over de verandering waar ze mee te maken hebben, en over welke regelingen en toeslagen er zijn. Daarnaast hoe je geld kunt besparen. Maar zeker zo belangrijk is het contact met andere deelnemers en het uitwisselen van ervaringen en tips. Het laagdrempelige, vertrouwelijke en ontspannen karakter van de bijeenkomsten van U centraal zorgt voor een plezierige sfeer en na afloop veel positieve reacties van de deelnemers.

En dat bleek onlangs weer op de bijeenkomst Geen werk? Hoe houd ik grip op mijn financiën’ in buurtcentrum De Schakel in Vleuten. ‘Prettige docenten, die je op je gemak stellen en ook geeft het energie om ideeën en tips van anderen te krijgen. Je bent dus niet de enige met dergelijke problemen of uitdagingen’, aldus een van de cursisten na afloop van de cursus.

Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst? Ga naar https://trainingen.u-centraal.nl/portal-cursus/financien-bij-levensgebeurtenissen of bel naar 06-2333 5893. Per mail contact via levensgebeurtenissen@u-centraal.nl.

Over U Centraal

U Centraal is een welzijnsorganisatie in de stad en de regio Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal hulpverleners met expertise rond verschillende thema’s. Meer weten over wat U Centraal voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.u-centraal.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden