Donderdag 19 september 2019

LEZERSNIEUWS Zonnebloem Loterij 2019, doe mee en koop een Lot

VLEUTEN-DE MEERN > Zonnebloem - Vleuten-De Meern Haarzuilens / Leidsche Rijn gaat weer loten verkopen. De Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar en de loterij viert zijn 50ste verjaardag.

Op 11 april is ook bij de plaatselijke Zonnebloem, de loterij van start gegaan. Ook dít jaar zullen wij de loten bij u aan de deur verkopen én daarnaast staan onze vrijwilligers ook op diverse locaties in Vleuten-De Meern. Op de volgende locaties kunt u ons tegenkomen: zaterdag 4 mei bij de PLUS in Veldhuizen, zaterdag 18 mei bij Albert Heijn in Vleuten dorp, zaterdag 25 mei bij Intratuin Utrecht. Daarnaast komen wij ook naar de Zonnewijzer, de Horizon en de Windstilte in de Meern, de bibliotheek in Vleuterweide en naar de Bridgeclubs / zangkoren in Vleuten.

U kunt het werk van de Zonnebloem steunen d.m.v. het kopen van 1 of meerdere loten, per stuk € 2,--.

Dit jaar zijn er extra prijzen en een cadeau voor elke koper van een lot.

De Zonnebloem, afdeling Vleuten-De Meern-Haarzuilens / Leidsche Rijn zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij brengen de mensen regelmatig een bezoekje, maken een praatje en drinken een kopje koffie.

Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten, gaan dagjes uit en proberen zo de mensen wat ontspanning en plezier te geven. Met het kopen van een Zonnebloem lot steunt u onze activiteiten. Alvast veel dank.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden