Dinsdag 17 september 2019

LEZERSNIEUWS Tienerdisco De Teenage Vibe mag niet stoppen!

DE MEERN > Wij van Sociaal Cultureel Centrum De Schalm moeten u helaas mededelen dat ons altijd druk bezochte disco activiteit “De Teenage Vibe” die maandelijks georganiseerd wordt door onze vrijwilligersgroep zal gaan stoppen eind van dit seizoen.

De reden hiervan is dat de huidige groep na jarenlange inzet gaat stoppen en we geen vrijwilligers meer hebben voor deze activiteit….

Wij vinden het zeer jammer dat deze tienerdisco op zijn einde loopt. Er is altijd een grote opkomst en het is supergezellig zo een avondje uit voor de tieners. Juist dit soort activiteiten zijn zo belangrijk voor tieners in omgeving Vleuten- De Meern en Leidsche Rijn!!! Samen plezier maken, talenten ontdekken en sociaal bezig zijn met elkaar.

Om deze activiteit alsnog door te kunnen laten gaan, is er een groep van betrokken mensen nodig die het belangrijk vinden dat de disco georganiseerd wordt, eigen ideeën zijn altijd welkom!

Wij hopen door middel van deze noodkreet dat er mensen zijn die zich aanmelden.

Heeft u interesse of kent iemand die het leuk vindt om ons te ondersteunen? Kent u andere ouders van de school van uw kinderen die dit ook belangrijk vinden? Heeft u buren waarmee u dit samen zou willen doen? Draagt u de tienerdisco ook een warm hart toe en heeft u zin en tijd hiervoor?

Dan kunt u contact opnemen met Sabina Fokken onder tel. nummer 030-6662609 of per email: info@schalmdemeern.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden