Zondag 22 september 2019

LEZERSNIEUWS Geweldig resultaat voor Stichting Semmy tijdens de Koningsspelen in Woerden!

WOERDEN > Beweegteam Woerden en Stichting Friends4Owen hebben dit jaar hun krachten met groot succes gebundeld. Het is ze gelukt om tijdens dit grootse evenement vele kinderen in beweging te krijgen. Met als eindresultaat het mooie sponsorbedrag voor Stichting Semmy van € 18.085.

Het initiatief voor de ‘Obstacle Run4Owen’ is een eerbetoon aan de aan hersenstamkanker overleden Owen Jordan. Voor Owen zou dit zijn laatste jaar op basisschool de Schakel zijn geweest.

Stichting Semmy heeft als doel de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen te vergroten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Het gerealiseerde sponsorbedrag draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Het succes is mede het resultaat van de enthousiaste inzet en betrokkenheid van basisscholen de Schakel, de Wegwijzer, de Franciscus, de Willem-Alexander, de Rembrandt van Rijn, de R. de Jagerschool, de Andersenschool en de Wilhelminaschool.

De cheque is afgelopen maandag feestelijk uitgereikt door tv-presentatrice Anne-Mar Zwart. Deze Koningsspelen hebben écht verschil gemaakt!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden