Maandag 21 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Première-avond Baantjer het Begin voor Stichting Neurofibromatose

WOERDEN > Ladies’ Circle de Haar hield in samenwerking met AnnexCinema in Woerden een benefiet première-avond voor Stichting Neurofibromatose om de grootste kleine ziekte Neurofibromatose (NF) uit de wereld te helpen en om het leven van mensen met NF beter en dragelijker te maken.

NF is (met name) een huid- en zenuwziekte die jaarlijks 1 op de 3000 kinderen in Nederland treft. De ziekte heeft een onvoorspelbaar verloop en leidt tot tumoren op de huid en in het lichaam. En dat kan weer vergroeiingen, blindheid en kanker tot gevolg hebben. NF is op dit moment nog niet te genezen.

Het was een feestelijke avond bij de AnnexCinema in Woerden afgelopen donderdag. De gasten van Ladies’ Circle de Haar maakten hun entree via de rode loper en werden ontvangen met een glaasje bubbels. Na nog even te hebben genoten van de lekkere avondzon zocht iedereen zijn of haar stoel in de zaal op in afwachting van de “ return” van rechercheur De Cock met C.O.C.K. In totaal zijn er zo’n 80 kaartjes verkocht voor € 19,50 per stuk, dus een zaal vol.

Na een spannend eerste deel van de film, werden de gasten tijdens de pauze getrakteerd op een hapje en werden er nog wat fotoshoots gehouden met verschillende groepjes, al dan niet geheel in Baantjer stijl met politie attributen. Na de film werden de gasten verrast met een loterij waar vele lokale ondernemers prijzen voor beschikbaar hebben gesteld. Er was van alles te winnen, van boodschappenpakketten, fitnessabonnementen en beautypakketten.

Het was een geslaagde avond met een mooie opbrengst voor Stichting NF van maar liefst €3.350,00! Ladies’ Circle de Haar had dit niet kunnen doen zonder de hulp van de vele lokale sponsoren: Priotec Technisch Aannemer BV, ThysToys.nl, De Bedrijfswagen Garage, Lok schoonmaakbedrijf, Meters Afbouw, Broeke Steigerbouw, Tandartsenpraktijk Kees van Beekum, Slagerij Verweij, Lekkerkerker, Domez Interieurarchitecten, Blankestijn Installaties BV, Zwemschool MnW, Vendrig, Rob Roy’s Schoenmakerij, Happy Sunshine en de ondernemers die de prijzen voor de loterij beschikbaar hebben gesteld. De ladies gaan zich nu richten op hun volgende fundraise voor Stichting NF die in het voorjaar zal worden gelanceerd: ‘schenk water met doel’ (binnenkort online: www.wijschenkenwatermeteendoel.nl).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden