Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Medi Aid Holland Sri Lanka start inzamelingsactie

BREUKELEN > Stichting Medi-Aid Holland-Sri Lanka in Breukelen en stichting Steun ons Steunen hebben de handen ineengeslagen en zijn een inzamelingsactie gestart ten bate van de slachtoffers en nabestaanden van de terreuraanslagen op Eerste Paasdag in Sri Lanka.

Beide stichtingen opereren al jaren in het getroffen gebied en bieden hulp en ondersteuning aan kwetsbare ouderen en kinderen (met een beperking).

Medi-Aid heeft al jarenlang een intensieve samenwerking met St. Thomas Catholic College van Father Kennedy in Seeduwa, een plaats dicht bij Negombo. In juli van vorig jaar gingen er nog ruim 300 schoolsets en andere onderwijshulpmiddelen naar deze school toe zodat kinderen onderwijs konden gaan volgen.

Bij de aanslagen van deze week in onder meer Colombo en Negombo zijn van de school van Father Kennedy verschillende kinderen en ouders omgekomen of gewond geraakt. Er is dringend hulp nodig en behoefte aan veel basale zaken, veiligheid en geborgenheid voor de kinderen die hun ouders zijn verloren en kinderen die ernstig gewond zijn geraakt. Daarnaast zijn er gezinnen die hun kostwinner hebben verloren.

Laat Uw hart spreken voor dit alweer getroffen land en stort uw bijdrage op:

NL35INGB0661870839

t.n.v. Medi-Aid te Breukelen (BIC: INGBNL2A).

Iedere gift is belangrijk en komt voor 100% bij de getroffenen terecht.

Obadabohomma istutu - Hartelijk dank!

www.medi-aid.nl

www.steunonssteunen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden