Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Zonnebloem Vleuten-De Meern op bezoek bij het Wellantcollege

VLEUTEN-DE MEERN > Het was een bijzondere ervaring voor 9 gasten van de Zonnebloem afdeling Vleuten-de Meern-Haarzuilens-Leidsche Rijn. Ze brachten een bezoek aan het Wellantcollege in Montfoort, waar de leerlingen Selena en Esmee een leuke, leerzame middag voor hen georganiseerd hadden.

De ontvangst was met koffie en zelfgebakken cupcakes, die de gasten zelf verder versierden. Na een wandeling door de school, langs de lokalen met de verschillende opleidingsmogelijkheden konden in de stal, gezeten op als stoelen dienstdoende hooibalen, konijnen geknuffeld worden. Vervolgens kregen de varkens, geiten en paarden volop aandacht en eindigde de rondleiding in het lokaal met de kleine dieren.

Hier ging het gezelschap langs de verschillende hokken. Van muisjes tot slangen en van kakkerlak tot vogelspin. Uiteindelijk belandden de meest aaibare exemplaren op de tafels. Maar sommige gasten waagden het zelfs de huid van de python aan een onderzoek te onderwerpen,

Al met al een geslaagde middag, met een inkijkje in deze leuke veelzijdige school, Volgens de deelnemers is dit initiatief zeker voor herhaling vatbaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden