Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS In Between Café Leidsche Rijn 14 mei Netwerkwandeling Mét!

VLEUTEN > Op 14 mei aanstaande is er weer de jaarlijkse (netwerk)wandeling van het In Between Café Leidsche Rijn. Deze keer wandelen we onder begeleiding van Daniëlle Langendijk, natuur- en wandelcoach. De wandeling start en eindigt bij De Schakel. Uit eigen ervaring weet zij hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je weer in beweging kan komen. Wil jij ook weer lekker in je vel zitten, meer ontspannen zijn en met een frisse blik een nieuwe stap zetten? Wandel dan mee! Start & eindpunt: De Schakel, Schoolstraat 11 Vleuten. We verzamelen vanaf 9.45 uur en starten om 10.00 uur. Duur: 1,5 – 2 uur

Wandeling met Daniëlle Langendijk!

Daniëlle Langendijk is oud bezoeker van het In Between Café Leidsche Rijn. Na haar baan opgezegd te hebben, ging ze naar buiten: wandelen. Ze heeft zelf ervaren hoe verfrissend de natuur is, nieuwe energie én ideeën geeft. Graag laat ze dat jou ook ervaren. Ze maakt daarbij gebruik van beelden uit de omgeving.

Voor en door..

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden