Zondag 17 november 2019

LEZERSNIEUWS Open deuren bij Woongemeenschap Vleuterweide

VLEUTEN > Op de jaarlijkse Europese GemeenschappelijkWonenDag zetten vele woongemeenschappen de deuren open.

Zo ook Woongemeenschap Vleuterweide, Moerasvaren 9 te Vleuten. Op zaterdag 18 mei van 13 tot 16 uur kunnen belangstellenden informatie krijgen over groepswonen voor ouderen (vanaf 50 jaar)Bij groepswonen woon je, al dan niet met je partner in een eigen huis, maar tegelijkertijd woon je samen met een aantal mensen, dat deel uitmaakt van hetzelfde complex. En al die mensen hebben onderling afgesproken dat ze elkaar iets te bieden en iets te vragen hebben.

Het groepswonen van ouderen wordt gekenmerkt door het feit, dat er een gemeenschappelijke ruimte is waar diverse activiteiten plaats vinden zoals: samen eten, koffiedrinken, overleggen, film kijken en spelletjes doen.

Groepswonen is een bewuste keuze: je moet het willen, je moet ervoor voelen en je moet ervoor kiezen. Maar zoek je garanties om verzorgd te worden als je zorg nodig hebt? Besef dan, dat groepswonen geen alternatief is voor een serviceflat. Wij zorgen wel voor elkaar als een goede buur.

Wij vinden dat groepswonen DE WOONVORM van de toekomst is. Je kunt langer en prettiger in je eigen huis blijven wonen. Veilig in onderlinge verbondenheid en in een vertrouwde omgeving.

Zie ook onze website: www.woongroep-vleuterweide.deds.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden