Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Bewoners aan zet bij Indekerngezond

LEIDSCHE RIJN > Indekerngezond is een ontmoetingsplek én platform voor ideeën en initiatieven voor en door wijkbewoners uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Bij Indekerngezond ligt de focus op Positieve Gezondheid. Meedoen, in je kracht staan en een betekenisvol leven dat is waar Indekerngezond voor gaat. Er zijn volop activiteiten gaande, zoals de workshops Zelfverzekerd Presenteren, een moment vijf sterrenwerkplezier en Positieve Gezondheid. Maar ook inloopochtenden voor nieuwe bewoners in de wijk en meet ups voor ouders en kids om elkaar te ontmoeten. Elke dag worden er nieuwe verbindingen gemaakt tussen buurtbewoners. Neem een kijkje in de agenda op www.indekerngezond.nl voor alle activiteiten met een divers aanbod.

Nieuwe ideeën en initiatieven

Heb jij ideeën om jouw wijk nog gezonder te maken? Of wil je een initiatief organiseren op het gebied van gezondheid of welbevinden? Laat het ons weten! Loop gerust even binnen aan de Kopenhagenstraat in Leidsche Rijn Centrum, om de hoek bij de Jumbo foodmarkt.

Het team van Indekerngezond is op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten:

Gastheren en -vrouwen voor Indekerngezond. Vind jij het heerlijk om mensen te ontvangen en voor een warm welkom te zorgen?

Ben je goed met cijfers en administratie? Wij zoeken iemand voor de financiële administratie en verder zijn we op zoek naar mensen die in de avonduren als host/ beheerder af en toe kunnen helpen.

Meer info www.indekerngezond.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden