Zondag 22 september 2019

LEZERSNIEUWS In Between Café Leidsche Rijn 11 juni Workshop Stressreductie

LEIDSCHE RIJN > Dinsdag 11 juni 2019 gaan we in het Between Café Leidsche Rijn met de deelnemers op ontdekkingsreis. We gaan met elkaar ontdekken hoe we stress (en wie heeft dat niet) in ons dagelijks leven kunnen verminderen.

Je bent van harte welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA Vleuten.

Inloop vanaf 9.15, de workshop gaat om 10.00 uur van start, einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang is gratis, een bijdrage in de kosten is gewenst.

Workshop Stressreductie: hoe verminder ik stress in mijn leven

Tijdens de workshop komt er een stukje theorie aan bod over stressreductie en wordt er gebruik gemaakt van interactieve methodieken. Natuurlijk ga je zelf ook aan de slag, waarbij je op zoek gaat naar wat stress voor je betekent. Je krijgt ook handvatten hoe je stress in je leven kunt terugdringen. Hoe mooi is dat !

Trainers

Willem van den Berg en Renske Wildeman hebben vorig jaar de opleiding Integrale leefstijlcoach afgerond bij de Mark Academy. Recentelijk hebben zij ook de opleiding voor trainer afgesloten.

In het dagelijks leven is Willem werkzaam in de retail en Renske in de kinderopvang.

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk

De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook workshopgevers doen dit zonder honorarium.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden