Donderdag 14 november 2019

LEZERSNIEUWS We kunnen uw hulp hard gebruiken!

DE MEERN > De Schalm is een gezellig Cultureel centrum waar gemiddeld zo'n 80.000 bezoekers per jaar binnen komen lopen. 7 dagen in de week zijn we open en organiseren we vele activiteiten voor de wijk De Meern, Vleuten. Leidsche Rijn maar ook vele verenigingen, stichtingen weten de weg naar De Schalm te vinden. Om al die bezoekers te kunnen voorzien van een hapje en drankje hebben we bezetting nodig. De Schalm draait dan ook bijna volledig op vrijwilligers die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen. Gewoon personen die het leuk vinden om onder de mensen te zijn. Voor onze bar zijn we voortdurend op zoek naar bar vrijwilligers.

Vind u het nu ook leuk om een van onze vrijwilligers te worden maak dan eens een afspraak bij Sabina Fokken. Hieronder een overzicht van wat u ongeveer kan verwachten te moeten doen achter de bar.

U bent gastheer/gastvrouw van De Schalm en zorgt voor een leuke sfeer in de barruimte.

U verzorgt de koffie/thee voor de bezoekers en de verenigingen die een zaal hebben gehuurd.

U moet kunnen tappen, maar dit is geen vereiste. Er zijn ervaren tappers die u de fijne kneepjes van het vak kunnen leren.

U moet ouder zijn dan 18 jaar anders mag u geen plaats nemen achter de bar, mits het een kinderactiviteit is dan mag er geen alcohol worden geschonken.

U bent niet verplicht om op vaste dagen te komen maar kan aangeven wanneer u beschikbaar bent. Uiteraard is het mogelijk om u in te zetten op vaste momenten in De Schalm. Voor de maandag, donderdag en vrijdag avond zijn we nog op zoek naar vaste vrijwilligers die de avond willen draaien.

Nadat De Schalm sluit is het een van uw taken om de bar en de gebruikte materialen weer schoon achter te laten voor de volgende dag.

U staat nooit alleen achter de bar maar met een collega.

U hoeft niet af te sluiten dit gebeurd door een beheerder.

Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u altijd even bellen of een afspraak maken met Sabina Fokken

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden