Zondag 15 september 2019

LEZERSNIEUWS Parkkerkdienst in het Máximapark over rust vinden

LEIDSCHE RIJN > Midden in het drukke leven in Leidsche Rijn nodigen de kerken van Leidsche Rijn u uit voor een moment van bezinning en rust. Zondag 14 juli is er weer de jaarlijkse Park(kerk)dienst op het Evenemententerrein in het Máximapark, dit jaar met als thema ‘Rust vinden’.

Dirk Jan Horjus: “In onze hectische samenleving is rust een schaars goed geworden. 2000 jaar geleden vertelde Jezus mensen al hoe ze rust konden vinden. Tijdens de Parkdienst willen we stil staan bij Zijn woorden en de waarde daarvan samen herontdekken.”

Je kan genieten van samenzang, er is kinderwerk en dus een korte overdenking. Het belooft een inspirerende ochtend te worden door de medewerking van 5 kerken die intussen al vaker samen activiteiten organiseren in Leidsche Rijn. Daarbij is dit een mooie gelegenheid voor iedereen in Leidsche Rijn om eens kennis te maken met deze kerken.

Neem wel je eigen kleedjes of stoeltje mee, aansluitend wordt voor koffie, thee en lekkers gezorgd.

De bijeenkomst op 14 juli (toegang: vrij) start om 11:00 uur en duurt 1 uur.

Locatie is het evenemententerrein in Máximapark en de organisatie is in handen van De Fakkel-LR, GKV-LR, RijnWaarde, de Marekerk en De Rank.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden