Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Ochtend voor werkzoekende vijftigplussers met wandelcoaching

UTRECHT > Ben je als werkzoekende vijftigplusser op zoek naar inspiratie? Je kunt ook in juli weer terecht bij het Netwerkcafé Utrecht. Op 17 juli hebben we een speciale zomereditie! Ad Dijkstra opent de ochtend met een persoonlijk verhaal over het brein. Daarna gaan we wandelen onder begeleiding van wandelcoaches bij Amelisweerd. Je kunt ook kiezen voor de datawandeling van het project de Slimme stad uitgezet richting de Uithof. Voor degenen die niet willen wandelen is er een programma met workshops over mindfulness lifestyle en loopbaanzelfsturing. Meld je aan via deze site om deze goed gewaardeerde bijeenkomsten bij te wonen. Werken voor Elkaar inspireert werkzoekende vijftigplussers via maandelijkse netwerkcafe’s met iedere keer een ander thema.

Woensdag 17 juli is het thema: ‘Mindset, anders kijken’. Het evenement vindt plaats in het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13 – 15, 3584 AD Utrecht van 9.00 – 13 uur. Kijk ook op onze site voor het volledige programma en aanmelding: www.werkenvoorelkaar.nl . Toegang gratis.

2 REACTIES

Marc Janssens5 juli 2019 om 19:26

EN direct inschrijven kan ook: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerkcafe-utrecht-mindset-anders-kijken-64727253959 of gaan naar NetwerkcafeUtrecht.nl

Ida van der Weijden6 juli 2019 om 15:2

In uw artikel wordt gesproken over "Netwerkcafé Utrecht"
en ook over "werken voor elkaar"
Wat is nu de officiële naam van de organisatie die deze bijeenkomsten regelt?

Nog een 2e vraagje:
Ikzelf ben betrokken bij "In between café"
Ik heb het idee dat dit ongeveer hetzelfde is als het Netwerkcafé Utrecht, klopt dat?

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden