Maandag 16 september 2019

LEZERSNIEUWS Wij schenken water met een doel van start!

WOERDEN > Maandag 8 juli jl. is bij restaurant Bistronoom in Woerden de aftrap gegeven van de actie “Wij schenken water met een doel”, een initiatief van Ladies Circle de Haar om zich samen met de lokale horeca sterk te maken om Stichting Neurofibromatose (“NF”) meer naamsbekendheid te geven en om geld in te zamelen voor (meer) onderzoek naar de ziekte NF.

De ladies van Ladies Circle De Haar zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met het laten drukken van NF-flessenlabels en deze te voorzien van elastieken zodat de lokale horeca de labels om verkochte flessen water kan hangen. Per verkochte fles en/of fles kraanwater komt er een bedrag van € 1,50 ten goede aan Stichting NF. Restaurant Bistronoom was tijdens het jaarlijkse kerstdiner van de ladies en ere-ladies in haar restaurant de eerste lokale horeca ondernemer die toezegde mee te doen aan deze water actie. De actie stond op dat moment nog in de kinderschoenen, maar nu is zij concreet geworden en steeds meer regionale restaurants sluiten zich aan bij de “Wij schenken water met een doel” actie.

Bent u net als restaurant Bistronoom ook een betrokken horecaondernemer en wilt u zich ook sterk maken om de ziekte NF, een huid- en zenuwziekte die tot tumoren op de huid en in het lichaam kan leiden en die jaarlijks maar liefs 1 op de 3000 kinderen in Nederland treft, te lijf te gaan? Kijk voor meer informatie op: wijschenkenwatermeteendoel.nl en meld je aan en Let’s Beat NF!

1 REACTIE

Peter van der Pluijm10 juli 2019 om 16:52

Geef je rekening nr dan maak ik €250,00 over
Yvette

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden