Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Geslaagde haringparty in Dienstencentrum De Roef

DE MEERN > De bewoners van de Zonnewijzer konden woensdagmiddag 10 juli weer heerlijk genieten van een gezellige haringparty, die hen traditiegetrouw (44x) werd aangeboden door Ria en Dim Damen sr.

De dag ervoor werden bewoners van Woon-Zorgcentrum Parkhof in Vleuten ook al getrakteerd. Ook Ries, de haringschoonmaker, deed weer goed zijn best.

De zaal van Dienstencentrum De Roef was uitbundig versierd in de traditionele haringkleuren rood, wit en blauw. Het haringfeestje werd omlijst door aanstekelijke muziek, waar zoals gewoonlijk de vaste musicus Arie de Gier verantwoordelijk voor was. De in klederdracht gestoken vrijwilligers voorzagen de bewoners van haringen en een drankje. Deze drankjes werden gefinancierd uit de opbrengst van het verzamelen van oud papier, waar een andere groep vrijwilligers verantwoordelijk voor is.

Onder de bewoners werd een vrijwillige bijdrage voor de familie Damen opgehaald, die het bedrag wederom beschikbaar zullen stellen aan de verstandelijk gehandicapten van Abrona. Als dank kregen alle bewoners een cakeje voor bij de koffie van Ria en Dim mee naar huis. Het was wederom een topmiddag.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden